Over ons

Even terug in de tijd. Dhr J. Verhagen begon in 1974 zijn werk in zijn garage, waar hij zich toelegde op het vervaardigen van klein staal- en laswerk. Ons bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een zeer solide en vertrouwde onderneming met een uitstekende reputatie.

Onze mensen

Onze mensen maken het verschil door actief samen te werken en deze samenwerking te versterken. Ze koesteren talent en zetten zich in voor het opleiden en continu ontwikkelen van leerlingen, terwijl ze hun vakkennis op peil houden.

Wij zijn constant aan het leren en verbeteren. Onze zeer ervaren vakmensen delen hun expertise met onze leerlingen, wat zorgt voor gewaarborgde kwaliteit, zowel nu als in de toekomst.
Verdiepingsvloer 's Hertogenbosch

Ons aanbod

Wij staan garant voor het leveren van producten van topkwaliteit. Onze inzet gaat verder dan enkel het aanbieden van een hoogwaardig product; kwaliteit omvat voor ons ook het zijn van een betrouwbare partner in alle aspecten van onze samenwerking.

U ervaart dit commitment direct in onze uitmuntende dienstverlening, waarbij we altijd streven naar uw volledige tevredenheid en het overtreffen van uw verwachtingen.

Ons innovatief vermogen

We streven ernaar toonaangevend te zijn in onze markt, vooral als het gaat om innovatie en praktische oplossingen. Bij ons staat de klant altijd centraal, en we zijn toegewijd aan het bieden van service die niet alleen voldoet aan de verwachtingen, maar deze overtreft.

Wij zorgen ervoor dat het altijd prettig en vertrouwd is om zaken met ons te doen, met een heldere communicatie en een proactieve benadering om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Onze focus ligt op het creƫren van duurzame relaties waarbij klanttevredenheid en innovatief denken de sleutel zijn tot ons gezamenlijk succes.

Ons gedrag

Wij nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus door het garanderen van een veilige en gezonde werkomgeving voor al onze medewerkers, terwijl we ook grote waarde hechten aan het respecteren en beschermen van het milieu.

Onze financiƫle betrouwbaarheid en integriteit staan centraal in hoe we opereren; we houden ons aan onze afspraken en tonen een consistente flexibiliteit om ons aan te passen aan de veranderende behoeften van onze klanten en de markt.

Neem contact op

Heeft u naar aanleiding van uw bezoek aan onze website nog vragen? Geheel vrijblijvend een offerte opvragen?