Diensten

Staalconstructies voor nieuwbouw en renovatieprojecten

Diverse projecten van alle groottes en complexiteiten

Lasbedrijf Verhagen heeft zich ontwikkeld tot een expert in het vervaardigen van staalconstructies, geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie. Onze projecten omvatten een breed scala aan toepassingen, waaronder voor bedrijfsgebouwen, industriële hallen, zwembaden, sporthallen, scholen, ziekenhuizen en woningbouw projecten. Bovendien produceert Lasbedrijf Verhagen diverse stalen producten zoals trappen, bordessen, balkons en balkonhekken.

Ons bedrijf beheert en voert projecten uit van elke schaal; van omvangrijke industriële constructies tot kleinere, arbeidsintensieve projecten die speciale aandacht en vakmanschap vereisen. We werken nauw samen met onze klanten om hun specifieke eisen en wensen te realiseren, en zetten ons in om zowel standaard als complexe maatwerkoplossingen te leveren.

Volledig beheer van staalconstructieprojecten

Het proces begint zodra de architecturale ontwerpen, constructieberekeningen, en technische tekeningen beschikbaar zijn. Vanaf dat moment neemt Lasbedrijf Verhagen het volledige beheer van het project op zich.

Van conceptuele ontwerpen tot de werkplaats en installatie op locatie

Dit traject start met het ontwikkelen van gedetailleerde werkplaatstekeningen die de basis vormen voor de productie van elk onderdeel van de constructie.

In de werkvoorbereidingsfase wordt een totaaloverzicht gecreëerd, dat vervolgens in fases wordt gedetailleerd tot op het niveau van individuele componenten en stuklijsten. Deze fase kenmerkt zich door een intensieve samenwerking met de opdrachtgever, waarbij continu gegevens worden uitgewisseld om de nauwkeurigheid en efficiëntie van het project te waarborgen. Zodra de werkvoorbereiding is voltooid, wordt het project doorgegeven aan de afdeling productievoorbereiding.

De volgende stappen omvatten de productie, assemblage en het conserveren van de constructie, waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technieken en materialen om de duurzaamheid en kwaliteit te garanderen. Na voltooiing is het object gereed om naar de bouwplaats vervoerd te worden.

De ervaren montageploeg van Lasbedrijf Verhagen zorgt voor een efficiënte en veilige montage van de constructie op de bouwplaats. We gebruiken geavanceerde methoden en materieel om ervoor te zorgen dat elke montage soepel verloopt en voldoet aan de hoogste standaarden van kwaliteit en veiligheid.

Bij Lasbedrijf Verhagen streven we naar het leveren van uitmuntende service en topkwaliteit in alle aspecten van ons werk, van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke installatie. Elk project krijgt onze volledige aandacht en expertise, met als doel een duurzame en betrouwbare structuur te leveren die aan alle verwachtingen voldoet.

Neem contact op

Wilt u meer weten over onze diensten, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.