Over Constructie- Lasbedrijf J. Verhagen B.V.

Even terug in de tijd. Het is bijna 40 jaar geleden dat dhr. Verhagen in 1970, in zijn garage begon met het maken van klein staal- en laswerk. Ons bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een zeer solide en vertrouwde onderneming met een uitstekende reputatie.

Wij werken uitsluitend met vakbekwaam en goed opgeleid personeel, dat beschikt over ruime ervaring. Ieder lid van ons team heeft zijn eigen specialisatie, derhalve worden uw werkzaamheden professioneel uitgevoerd en van A tot Z begeleid en gecoördineerd.

In 2005 heeft dhr. Verhagen besloten om het rustiger aan te gaan doen en heeft op 1 juli 2005 het stokje doorgegeven aan zijn dochter en haar man. Op de “achtergrond ” blijft hij zich nog voor 100% inzetten, om alle snufjes van het ondernemen over te dragen. In september 2010 heeft dhr. Verhagen de pensioengerechtigde leeftijd van 65 jaar behaald. En gaat nu van zijn vrijheid genieten, maar is altijd welkom voor een goed gesprek en de koffie staat dan voor hem klaar.

Constructie-lasbedrijf J. Verhagen bv blijft voortdurend in beweging. Door onze ruime ervaring en vakmanschap zijn wij in staat een perfecte constructie, las- en montagewerkzaamheden af te leveren. Daarbij gaat ons standpunt uit naar kwaliteit en service.

Meer weten?